Aicinājums katram Latvijas pilsonim pirms 13.Saeimas vēlēšanām.

Vēlēšanās savu izvēli aicinām izdarīt pārdomāti un atbildīgi, kritiski izvērtējot politisko spēku programmas, reāli līdz šim izpildītos solījumus, praktizētās vērtības un vārda turēšanu. To visu veiksmīgāk izdarīt būs, ja izvērtēsiet un ņemsiet vērā partiju un katra to kandidāta:

1. Līdz šim Latvijas labā paveikto vai nepaveikto, nevis teikto vien.

2. Solījumu realizēšanos faktiskā rīcībā.
Un tāpēc, ja Jums rūp Latvija, aicinām balsot par tiem kandidātiem un politiskajiem spēkiem, kas iestajās par un neatkāpjas no visa zemāk minētā:

1. Tiesisku valsti latviskā Latvijā;

2. Deputātu kandidātu patiesu kompetenci un padziļinātu izpratni par valsts uzbūvi darbam parlamentā – esot likumdevējvaras sastāvdaļai;

3. Kas ievēro LR likumus vienmēr un visur. Šajā gadījumā Jūsu zināšanai nododam deputātu sarakstu, kas savulaik ir ignorējuši Iesniegumu likumu un nav atbildējuši uz iesniegumiemhttps://grupaa.wordpress.com/2011/07/04/deputati-kas-neatbild/

4. Ministru kabineta jeb valdības pienākuma izpildīšanu saskaņā ar LR Satversmi pirms nākošā gada budžeta izskatīšanas un pieņemšanas publicēt atskaiti un norēķinu(izdevumu pamatojošu un attaisnojošu dokumentu uzrādīšanu) par budžeta līdzekļu izlietojumu. Diemžēl, līdz šim MK ne reizi 28 gados to vēl nav veicis, kā arī budžeta pieņemšanas kārtība tiek ik gadu pārkāpta – vairāk skatīt tehttps://grupaa.wordpress.com/iesniegums-saeimai-par-valsts-budzeta-pienemsanu/ !

5. Kandidātiem, kuri spēj pateikt tieši pildīs un realizēs savus solījumus.

Un ir vēl viens kritērijs, kuram aicinām pieturēties jau sen – nevienu komunistu neatkarīgas Latvijas varā!

Tautai jābeidz vienreiz baidīties un jāsaprot, ka SUNS SPALVU MET, BET TIKUMU NEMET. Kas padomju okupācijas gados bija centīgs komunists un okupācijas varas pakalpiņš, tas tāds ir palicis arī tagad!

Parlaments, kura locekļi nevēlas noskaidrot patiesību, zaudē tautas uzticību un tās dotās pilnvaras. Šāds pilnvarojums ir atsaucams negodprātīgam pilnvarniekam.

PAR TIESISKU VALSTI LATVISKĀ LATVIJĀ!

Komentēt